Tigrisbe volt szerelmes

2019-08-04 07:01:00 superadmin

hírkép

Czanka Mercédesz sokszínű egyéniség, ahogy azt a cím is mutatja. A pár hét múlva érettségizo lánynak rengeteg terve, elképzelése van a jövőre nézve.



Ez régebben is így volt. Mercédesznek nagyon változatos és izgalmas elképzelései voltak már gyerekként is. A színészet mesterségtől kezdve a lepkevadászatig minden érdekelte. Szívesen nyitott volna egy pékséget, vagy kóstolt volna bele az újságírók világába. Régebben még blogot is vezetett, ezzel alapozva meg írói elképzeléseit. De jelenleg sem tartja elképzelhetetlennek, hogy majd pár év múlva egy könyvön díszelegjen a neve.

Hogy álmait ne felejtse, szobájában Londonról, Párizsról és New Yorkról is díszeleg egy-egy kép. Mercédesz ugyanis életében egyszer mindenképp meg szeretné nézni ezeket a városokat. A jövőjét színesen elképzelő lány azt se tartja kizártnak, hogy akár rövidebb, akár hosszabb ideig külföldön éljen. A modellkedésben barátja, szülei és barátai is támogatják. Részt vett már egy bemutatón is a Westend City Centerben, illetve 14 évesen Görög Zita modelltanfolyamán. A legtöbb fiatalhoz hasonlóan szeret moziba járni, Budapesten császkálni és bulizni.

Nagyon szeretne elmenni egy hatalmas medencés partiba, ahol minden ismerőse jelen van és amiből egy hajnalig tartó fergeteges buli kerekedne.A pörgős lány szívesen vezetne egy rendezvényszervező céget. Ebben segíthetne is neki a modellkedés. Őt ugyanis a szakmával járó élményeken túl a benne rejlő előnyök és lehetőségek későbbi kamatoztatása is vonzza.