A nyolcszög pihentető bűvöletében

2012-03-12 19:58:00 szorenyi.p

hírkép

Ki mondta, hogy nyaralni csak rekkenő hőségben érdemes? Tavasszal is érdemes ellátogatni Magyarország talán leghangulatosabb üdülővárosába, Zalakarosra. Itt található egy egyik legkülönlegesebb szálloda, a Wellness Hotel AquaTherm. A titok a nyolcszögben rejlik. Fedezze fel!



Van egy jó hírünk! A tél idén is elvesztette a csatát és ahogy az már lenni szokott március közepén eljött a tavasz. A hőmérő ismét barátkozik a 20 fokkal a virágok pedig lassan újra életre kelnek. Nincs más hátra, mint belevágni a tavaszi feltöltődésbe. Van egy tippünk. Zalakaros Magyarország egyik legvirágosabb városa. Tavasszal valóságos színorgiában pompázik a település. Ráadásul itt minden van. A méltán híres fürdő nem csupán a fájós ízületűeknek ad gyógyírt, hanem azoknak is, aki egy igazi wellnessre vágynak.

Ehhez az egyik legalkalmasabb szálloda a Wellness Hotel AquaTherm. A város központjától nem messze, a Gyógy-, Termál- és Élményfürdő bejáratától mindössze 300 méterre található. Harmónia, egyediség, meghittség és kedvesség jellemzi a szállást, amely már első pillantásra rabul ejti a tekintetet. Ez nem üres vendégcsalogató frázis, hiszen az épületet vitalitás jellemzi. Különleges formája, az absztrakt nyolcszög, a kereszténység és a Zen buddhizmus szerint az újjászületés jelképe. Az asztrológusok pedig azt tartják, hogy ez az alakzat az anyag és a szellem közvetítője.

Ráadásul most ellenállhatatlan kedvezményt kínálnak. Négy éjszaka, 2 főnek, különleges ellátással, mindössze 50000 Ft. A hétköznapokon igénybe vehető csomag bőséges, svédasztalos reggelit és háromfogásos menüvacsorát kínál. A hotel Wellness-Oázisában ellazulhat és feltöltődhet, hiszen adott minden, hogy a nyugalom szigetén érezze magát.

A tavaszi zsongás Zalakaroson beindult. Kár volna lemaradni róla. Az már a titkos tippünk, hogy Zalakaroson kóstolhatja meg Magyarország egyik legfinomabb fagylaltját, de ez már tényleg csak hab a wellness-tortán.