Szuperpláza Thaiföldön

2012-03-13 08:15:00 mennyei

hírkép

Ilyen egy pláza party Bangkokban. Sikoltozó lányok, óriási tömeg, sztárok, pénz dögivel.



Bangkok legfelkapottabb plázájában, a vadonatúj Terminal 21-ben egymást érik az üzletavató partyk és a nyitóakciók. Emiatt óriási tömeg van, mert errefelé mindenki imád vásárolni.

A Terminal 21 azért 21, mert a Sukumvith utca 21. elején van. Minden szint más-más régióról vagy városról kapta a nevét. A karib-szint még csak bemelegítés, de a Róma szinten mesés üzletek között sétálgathatunk, neoklasszicista szoborutánzatok mellett. A párizsi szint igazi romantikus kavalkád. A Tokio-szinten szumóbirkózók várják a vásárlókat.

A London-szinten klasszikus londoni telefonfülkék mellett vannak az üzletek, még egy kiszuperált piros buszt is beraktak ide, a tökéletes illúzió kedvéért.

Az Isztambul-szint egy török bazár forgatagát idézi. A San Francisco-szinten még a Golden Gate híd kicsinyített mását is megépítették.

A Terminal 21 tetején van Hollywood. Ez persze a multiplex mozikat jelenti, Oscar-díjjal, műanyag filmesszobrokkal megspékelve. Mindehhez modern dizájn, meg légkondi. Igazi komoly shoppingolónak két napos program.