Szlovákiában lép fel a legendás Guns N Roses

2012-02-28 16:34:00 j.protic

hírkép

Hivatalosan is megerősítette a Guns n´ Roses, hogy a nyáron Szlovákiában ad koncertet.Az amerikai rockzenekar július 13-án, pénteken lép fel, a Pozsonyhoz közeli, pöstényi repülőtéren.



A koncert a Topfest fesztivál Topfest PLUS elnevezésű bónusznapjának nagyszabású fináléja lesz. Nagyon örülünk, hogy sikerült leszerveznünk. Nem volt egyszerű, ám végül sikerrel jártunk, így a szlovákiai rajongók már most örülhetnek az egyedülálló show-nak - mondta a koncert társszervezője, Dušan Drobný a SITA hírügynökségnek.

A nyolctagú együttes a következő felállásban érkezik Szlovákiába: Axl Rose (ének), Dizzy Reed (billentyűk, vokál), Tommy Stinson (basszusgitár, vokál), Chris Pitman (billentyűk, vokál), Richard Fortus (gitár), Ron "Bumblefoot" Thal (gitár), Frank Ferrer (dob) és DJ Ashba (gitár).

Lehet majd vásárolni háromnapos bérletet is a Topfestre, vagy külön csak a bónusznapra. Mivel a környező országok Guns n´ Roses-rajongóit is szeretettel várjuk, a jegyek ára mindenképpen kedvezőbb lesz, mint a szomszédos Ausztriában, vagy Lengyelországban - nyilatkozta Miroslav Brondoš társszervező.

A zenekar vezetője, Axl Rose az ötvenedik születésnapján is túl van, egyes spekulációk szerint a koncert után a zenekar akár a közeli, világhírű gyógyfürdőt is felkeresheti. Ez lesz a Guns n' Roses első szlovákiai fellépése.