Meghalt Whitney Houston

2012-02-12 06:24:00 szorenyi.p

hírkép

Elhunyt a világ egyik legjobb énekesnője. Whitney Houston 48 éves volt. A halál okát még nem közölték, de nem történt bűncselekmény. A sztár kokainfüggő volt, de állítólag leszokott és most tért vissza a szórakoztató iparba.



Az énekesnő válása és drogproblémái után éppen most tért volna vissza a szórakoztatóiparba. Egy filmet is forgatott, amelyben egy anyát játszik, akinek egyedül kell összetartania a családját. Los Angeles-i hotelszobájában, pontosabban  a fürdőkádban találták meg. Lehet, hogy megfulladt. A szobájában illegális szereket nem találtak.

Állítólag stábjának egyik tagja, feltehetően a testőre talált rá az énekesnőre. A mentők szombaton 15.55-kor mondták ki a halál beálltát.  Előtte 20 perccel édesanyja még beszélt vele. A rendőrség tájékoztatása szerint nem volt idegenkezűségre utaló jel, vizsgálják a körülményeket.

Vasárnap tartják az 54. Grammy-gálát Los Angelesben, a CNN úgy tudja, hogy az eseményen tisztelegnek majd Whitney Houston előtt. Az Index részletesen ismerteti karrierjét.



Az énekesnő évek óta küzdött kábítószer-függőséggel