Kalandozz a norvég fjordokban!

2012-02-11 18:37:00 szorenyi.p

hírkép

Norvégiában úgy gondolják, hogy az emberek nem igazán ismerik egyik legszebb természeti kincsüket, a fjordokat. Ezért egy ruházati cég közreműködésével kalandra hívják a hó, a tenger és a túrázás szerelmeseit. Az akció 2012 augusztusában indul.



A kampány 2012 augusztusában indul majd, és a "Helly Hansen kifutója" témára építve bemutatja Norvégia lélegzetelállító nyugati fjordvidékét, s egy játékon keresztül el is vezet majd oda néhány szerencsés vásárlót.

Erik Burbank, a cég marketing igazgatója a következőképp nyilatkozott az akcióról: "A fjordok a föld egyik legnépszerűbb utazási célpontját képzik, emellett tökéletes helyszínt biztosítanak arra, hogy megtapasztalhatóvá váljon a márkánk által sugallt életmód. Igazán izgalmas, hogy ezt az élményt most a vásárlóinkkal is lehetőségünk lesz megosztani a világ minden táján.

A kezdeményezés egy globális marketingkampányt takar, mely során a Helly Hansen üzletekben való promóció mellett különleges csomagolásokkal is találkozhatnak majd a vásárlók, illetve vetélkedőkön vehetnek részt, melyekkel utazásokat nyerhetnek a fjordvidékre, illetve Helly Hansen ruházati és technikai felszerelésekhez juthatnak.

Kristian B J?rgensen, a Fjord Norway vezérigazgatója elmondta: "Az együttműködés és a kampány hosszú távon erősíteni fogja a fjordvidék előkelő pozícióját a világ leggyönyörűbb utazási desztinációi között."

 

 



A vállalat készítette el az első vízhatlan anyagot a világon, több mint 130 évvel ezelőtt.