Romantikus nászút a Dunakanyarban

2012-02-07 13:38:00 superadmin

hírkép

A Dunakanyar legszebb ékköve Visegrád. Tudták ezt már Mátyás király idejében is, nem véletlenül építette újjá és emelte királyok rezindenciájává a palotát, melyből nap mint nap Magyarország királya is csodálhatta a festői tájat. Romantikus hangulat alapjait itt a reneszánsz világ minden szegletében megtaláljuk.



A táj rendkívüli szépsége mindenkit megérint, a naplementében kanyargó Duna, a királyi vár ereje és nagyúri pompája, szemet és szívet gyönyörködtető látvány. Szerelmeseknek erősen ajánljuk tíztől egészen száztíz éves korig.

A Royal Club Hotel







nászutasoknak kialakított lakosztálya méltán szállóvendégei kedvence. Kényeztető élmény jacuzzi pezsgőkádja, bekészített virágok, gyümölcsök és italok valamint a hívogatóan kényelmes franciaággyal berendezett bútorzatával az egyik legszebben kialakított része a szállodának. Szerelmespároknak, nászutasoknak és a házassági évfordulót ünneplőknek is ideális helyszín!

ROMANTIKUS NÁSZÚT A DUNAKANYARBAN

Fedezzék fel együtt Visegrád és a Dunakanyar szépségeit. Látogassák meg a Zsitvay-kilátót, fantasztikus kilátás tárul szemünk elé ha egy kiadós sétával felsétálunk Nagyvillám tetejére. Tiszta időben a fővárost és száz kilométeres körzetét belátni, a Mátrától a Pilisig és Zsámbéki-medencéig. A Dunakanyar akár rossz időben is szabad szemmel látható.

A jól azonosítható látnivalók irányát a kilátószinten ábrák és feliratok jelzik. Az extrémebb romantikát kedvelőknek is remek programok kínálkoznak Visegrád közelében. Magyarország első Canopy pályáját csak ki kell próbálni, s érthető lesz a helyszínválasztás.

A starthely a Nagyvillám Vadászcsárda mögött található, az első pár oszlop közötti lecsúszás alatt pazar panoráma tárul az extrém sportok kedvelői elé: a Fellegvárnak fenséges romjai, a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilisi hegyek látképe.

A szerelmes napokhoz az ajánlatot itt találja meg.