Hotel Venus és a Garabonciás farm

2012-01-24 10:08:00 superadmin

hírkép

Ahol a hagyományos parasztgazdaságban megtermelt minőségi alapanyagok és a XXI. századi kényelem találkoznak - Hotel Venus és a Garabonciás farm. A szállodában a saját tanyáról érkező ételeket szolgálnak fel. Ez tényleg bio!



Járt már olyan helyen, ahol a bioétkezés nem reklám, hanem valóság? Magyarország nyugati szegletében van egy szálloda, ahol a vendégek gondtalan kikapcsolódása és maximális kényelme mellett arra is nagyon ügyel a vezetőség, hogy az asztalra valóban egészséges, "több mint bio" finomságok kerüljenek a napi étkezések alkalmával. A Hotel Venusnak ugyanis saját farmja van. Olyannyira, hogy a vendégek feledhetetlen programként meglátogathatják a tanyát.

A szállodától 5 km-re lévő garabonci farmról származnak a valóban paraszti ételek. Igazi zalai különlegességek készülnek itt. Ilyenek például a krumplis prósza, a dödölle vagy a rakott padlizsán.

A farmon zöldség-, gyümölcs- és gabonatermesztés, valamint állattenyésztés folyik, 8,3 hektáron. Itt az állatok kifutóban, szabadon mozoghatnak, a közérzetük összehasonlíthatatlanul jobb, mint szűk ketrecekben tartott társaiké. Itt aztán nincs vegyi ízfokozó vagy adalékanyag. A szálloda teljes hús- és tejtermék igényét fedezi a farmon tartott állatállomány

A húsok is a farmról kerülnek ki. Egészen más zamata van a kapirgálós csirkehúsból készült paprikásnak, a mezőn szabadon kószáló bárányból főzött pörköltnek, a vidáman napozó mangalica sonkájának. Az állatseregletet szürke marhák és tehenek egészítik ki, amelyek a szálloda svédasztalára tartósítószer-mentes tejtermékeket biztosítanak.

A Garabonciás Farm túlmutat a paraszti gazdaságon, mivel egy élmény helyszín is: közkedvelt programjaik a lovaglás, a kocsikázás ekhós szekéren, az állatsimogatással egybekötött farmlátogatás, melyet igény szerinti időpontra, idegenvezető kíséretével szerveznek meg. A Garabonciás Farmról bővebben itt olvashat!

 

Hagyja ott a város zaját, a műcsillogó hotelek helyett pedig válassza a természetest. Irány Zalakaros, a Hotel Venus, amely mindössze 97 méterre a Gránit Gyógy-, Stand- és élményfürdő bejáratától. A szálloda fedett wellness részlegének Római fürdőjét élménymedence, termálvizes medence, Bizánci gőzfürdő, jacuzzi, finn- és infraszauna alkotják.

A Hotel Venus szolgáltatásaink skálája széles: fitneszterem, asztalitenisz, lovaglási és kerékpár kölcsönzési lehetőség, könyvtár, DVD tár, klubszoba és játszószoba áll a vendégek rendelkezésére. A hagyományos svéd masszázstól a mézes-tibeti masszázsig sokfajta kényeztetést kínálnak. Nagyon népszerűek a vacsora utáni gyertyafényes fürdőzések is, amely kizárólag kettesben még romantikusabb.

Akciós csomagajánlat:

1 éjszaka foglalható már félpanziós ellátással 11.450 Ft/fő/éj áron Római fürdőnk korlátlan használatával.

Most minden min. 2 éjszakás foglalás mellé Januári kedvezményként 5.000 Ft értékű szállásutalványt adunk.