Az év találmánya érszűkületkezelésre

2011-12-16 13:56:00 superadmin

hírkép

Zsibbad, fáj a lába? Keveset tud menni? Éjszaka begörcsöl a lábszára? Hidegek, fáznak a végtagja? Lehet, hogy érszűkülete van. Fájdalommentesen egy forradalmi találmánnyal, a Nashwan-Parasound készülékkel a betegség ellen. www.medhungary.com



Az érbetegség népbetegség hazánkban, a halálozás 55%-a érbetegségre vezethető vissza. Nemzetközi szinten közel egy millió végtagot amputálnak évente az érszűkület következményeként.A Azok lehetnek érintettek, akik észlelik az érszűkület gyanújeleit és egyes jellemző tüneteit, mint pl. terhelésre vagy nyugalomban jelentkező végtagi fájdalom, bizonyos távolság megtétele után jelentkezőlábikragörcs vagy lábfáradékonyság, mely megállásra kényszeríti a beteget, sápadt-hideg, elszíneződött végtag, a végtag(ok) zsibbadtsága, szexuális zavarok férfiaknál, fejfájás, fülzúgás, szédülés. Az érszűkület kialakulásában kockázati tényezőt jelent a magas vérnyomás, a dohányzás, a cukorbetegség, a magas vérzsír- és koleszterinszint és a családi halmozódás (örökletes). Emellett szerepet játszik még a stressz, az életkor, az elhízás és a mozgásszegény életmód is. A kockázati tényezőkkel rendelkezőknél a baj megelőzése és késleltetése lenne a cél.

Sokunk örömére szolgál az a forradalmi találmány, mely egy igen hatékony lehetőséget kínál az érszűkület fájdalom- és szövődménymentes konzervatív (nem műtéti eljárás) terápiájában. A jemeni sebész-orvos feltaláló Dr. Khaled Nashwan Nashwan-ParasoundPlusnevű találmányáról van szó, mellyel Magyarország színeiben is eddig több mint 30 nemzetközi nagydíjat nyert el.2006-ban az év találmánya volt. Ez nem meglepő, hiszen amióta alkalmazzák ezt a készüléket, sok érszűkületes beteg menekült meg kínzó fájdalmától, elkeseredettségétől és reménytelenségétől. Az eredményes javuláshoz 20 kezelés szükséges, naponta egy alkalommal. A készülék infra-, ultra és hallható hang segítségével a szervezetet mellékerek keringésképzésére serkenti. Az ennek köszönhetően kialakuló érpályák átveszik a beszűkült főér funkcióját, egyben javul az érfalak tápanyag felvétele is.

Érdemes minél szükség esetén gyorsabban minél gyorsabban elkezdeni a kúrát; ráadásul,  aki Január 31-ig elkezdi a kúrát 20ezer forint kedvezményt kap.

További felvilágosítás: www.medhungary.com vagy 06-72/551-714, 06-30/595-4344, 06-20/541-1466, 06-70/267-3432



Az érszűkület szomorú végkimenetele a végtag elvesztése!