Sexy Airlines repít a fellegekbe

2011-12-05 11:44:00 mennyei

hírkép

Az ápolónők és a légikisasszonyok mindig is vonzották a férfiakat. A Sexy Airlines klubjában végre mindent szabad.



A légiközlekedés szabályai egyre csak szigorodnak, manapság már az is veszélyes lehet a szegény utazóra, ha egy kicsit merészebben néz a stewardessre, pedig a férfiaknak szükségük van egy helyre, ahol átölelhetik a légikisasszonyokat -mondta a Világszámnak a pattayai Sexy Airlines egyik munkatársa.

Ez a légitársaság soha nem repül, munkatársnői mégis a felhők közé tudják varázsolni a derék kuncsaftokat. A Sexy Airlines légikisasszonyai különböző egyenruhákat viselnek. A narancssárga ruhás lányok a klub közepén táncolnak. A kis szoknyájukon számokat viselnek, hogy könnyebb legyen őket azonosítani, ha közelebbről akar megismerkedni velük a vendég.

A piros ruhás "légikisasszonyok" már egy kicsit prűdebbek, de azért ők sem jelentik fel az utazót, ha annak keze véletlenül valamelyik hölgy combjára téved.

A kék ruhás "légikisasszonyok" mások.  Ők soha nem kezdenek el barátkozni a vendéggel. Legfeljebb csak nagyon sok pénzért. A kék ruhás lányok szolgálják fel az italokat, hozzák az étkeket, ők kísérik a vendégeket a kényelmes ülőhelyekhez.

Fehér ruhás hölgyből kettő van, az egyikük a kapitány, a másikuk az elsőtiszt. Ők instruálják a légikisasszonyokat. A pattayai klub közepén a rózsaszín ruhás légikisasszonyok negyedóránként izgalmas mozdulatok közepette megválnak ruhadarabjaiktól.

Ezután szép kényelmesen bekenik egymást habbal, majd vonaglani kezdenek egy csempeasztalon. Tíz percig haboznak a vendégek nagy örömére. A klub leghátsó részében a kapitányasszony időnként látványos mozdulatokkal elfenekeli a kiválasztott légikisasszonyt. Látványosan, de fájdalommentesen. Hiszen a Sexy Airlines a vágyak "légitársasága", csak ennyi akar lenni. Belépés 18 éven felülieknek.

 



Belépés 18 éven felülieknek.