Bochkor zenésznek áll

2011-11-23 12:38:00 szorenyi.p

hírkép

Bochkor Gábor Ganxsta Zoleeék tavasszal megjelenő lemezén - egy szám erejéig - basszusgitárosként beszáll a Kartellbe. Arról még nincs hír, hogy a koncerteken is fellép majd a Bumeráng műsorvezetője.



Bochkor Gábor régi nagy szerelme a mikrofon mellett a zene, pontosabban a basszusgitár. Akik figyelték pályafutását, többször rajtakaphatták, hogy egy-egy zenekarban fel-feltűnik vendégzenészként. Tette ezt a Tankcsapda zenekarral, a Kartellal, s lépett már fel az EFOTT-on, Orfűn és legutóbb a Zöld Pardonban.

Mindig is vonzott a zenélés, amolyan hálószoba-basszusgitárosként évek óta pengetek otthon - mondta el Bocsi zenei múltjáról. Mindig arra vágytam, hogy csak egy pár percre felléphessek, egy szám, egy rövid szóló erejéig és aztán semmi több. Mikor ezt elmondta Ganxsta Zoleenak, nyitott fülekre talált. Nálunk ezt megcsinálhatod - biztatta Ganxsta. Első fúziójuk alkalmával a Bumm a fejbe című számba szállt be Bocsi, de miután ez ráadás szám volt, elhúzták vagy fél óráig, ami már hosszabb volt, mint az eredeti álom.

Most újra egymásra talált a rádiós és a döglégy. A Kartell márciusban megjelenő új lemezén, a Mit iszó?? című dalban basszusozik a mikrofonmágus.