Kihagyhatatlan ajánlat Sopronban

2011-11-22 09:27:00 superadmin

hírkép

Vannak olyan helyek, amiket mindenképpen látni kell! Egy történelmi kisváros a nyugati határszélen, amely a történelem viharaiban kiérdemelte a "Hűség Városa" nevet.



A hely, ahol a szűk sikátorok régmúlt századok hangulatát idézik, és ha a falak beszélni tudnának, csodás dolgokat mesélnének a történelem ismert és kevésbé híres szereplőiről.

Sopronban minden lépéssel egyszerre vagyunk a múltban,és élvezhetjük a jelen jövőbe mutató szolgáltatásait. Az ódon pincék bortól átitatott illatát magunkba szívva megismerhetjük a poncichter hagyományokat, erdei túráink során kilátók emlékeztetnek a régmúlt eseményeire, fáradt tagjaink számára pedig igazi élményt nyújtanak a város legmodernebb szállodájának, a Hotel Fagus







Konferencia és Wellness Hotelnek a kényeztető szolgáltatásai.

A belépő vendéget első pillanatban rabul ejtik a barátságos belső terek, a személyzet kedvessége. A szálloda botanikus kertjében vagy a Fagus sarkától induló erdei tanösvényen sétálva megszűnik a rohanó élet zaja és mindent elfoglal a nyugalom. Rövid vagy akár egész napos túránkról visszaérkezve bizony jól esik a finn szaunák és a gőzfürdő melege, a pezsgőfürdők izomlazító buborékjai vagy az úszómedence frissítő vize.

Kényeztető masszázsok a teljes ellazulásért,szépészeti kezelések a fiatalság megőrzéséért és miközben izmaink, bőrünk új életre kel, mi gondolatban újra ott járhatunk az élmények helyszínén!

A világbajnok és olimpiai érmes chef keze alól kikerülő ínycsiklandó ételek segítenek új energiával feltölteni szervezetünket, zamatos borok vidámítanak bennünket a hangulatos Borago étteremben. Csodálatos koktélok a Crocus bárban, kávé és sütemény a Melange kávéházban és oldalakon keresztül sorolhatnánk a nagyszerű élményeket.

Szeretne többet is tudni, vagy már most jönne is? Csak kattintson ide és nézzen körül!

www.hotelfagus.org