Kilestük, hogy hol vacsorázott Brad Pitt

2011-10-24 18:52:00 szorenyi.p

hírkép

Megtudtuk, hogy hol vacsorázott vasárnap este a Budapesten forgató sztár pár, Brad Pitt és Angeline Jolie. A világhírességek esetében úgy tűnik a Michelin-csillagnak van némi vonzereje. A magyar főváros első ilyen elismerésben részesült étterme volt a célpontjuk.



Először 2 kemény testőr lépett a Costes étterembe vasárnap este negyed 8 tájékán. Körül néztek, megvizsgálták a vendégkört, majd kimentenek. Ezek után lépett be Brad Pitt és Angelina Jolie az étterembe. Egy eldugottabb asztalt kértek és egészen odáig felhajtott kapucniban és napszemüvegben voltak. Láthatóan kerülték a fotósokat.

A Világszám annyit megtudott, hogy előre bejelentkeztek, így a tulajdonosokat nem érte váratlanul a látogatás. Annyit lehet még tudni, hogy egy a Costes által összeállított menüsort vacsoráztak, a pontos ételeket nem árulták el. Ki tudja, hogy miért titok ez?!

Egy biztos, a hollywoodi menők alaposan megválogatják, hogy költik el ebédjüket vagy vacsorájukat, ha a nép közé mennek a számukra külföldi városokban. A Michelin-csillag általában jó ajánlólevél. Lehet tehát dicsérni a jó kis "magyaros" ízeket, de a borsos számlát általában a világtrendhez alkalmazkodó helyeken hagyják a világsztárok.