Egy asszony siratta két gyermekét

2011-10-23 07:48:00 szorenyi.p

hírkép

Percekig zokogott Keresztes Ildikó a szombat esti X-faktor végén. A drámát élő egyenesben közvetítette a z RTL Klub. Miért is ne tette volna, hiszen a énekes tehetségkutató 2. fordulója jobb finálét aligha kaphatott volna.



Műkönnyek vagy valódi érzelmek. A kissé szarkasztikus nézők még ezt is találgathatták z X-faktor 2. döntőjének utolsó 10 percében. Olyasmi történt ugyanis, ami eddig még nem a műsor történetében. Egy mentornak - Keresztes Ildikó - két versenyzője sodródott a nézők jóvoltából a kiesés szélére. Ha ezen az enyhe képzavaron túl is tesszük magunkat, azon már kevésbé tudunk átsiklani, ahogy Keresztes Ildikó zokogott. A műsor szerkesztője (ki más) úgy döntött, hogy az énekesnőnek kellett választania Lil C. és Demes Tamás között. A két srác előtte fergeteges párbajt énekelt.

Nagy Feró és Malek Miklós Lil C-t juttatta volna tovább, Geszti Péter azonban az ukrajnai fiúra szavazott. Laikus nézőként ez a döntés érthetetlennek tűnt, hiszen a közismert Michael Jackson epigon Lil C. a mester dalával próbált bent maradni a versenyben. Fergetegeset énekelt.

Ezek után maradt Keresztes Ildikóra a döntés, aki percekig zokogott. Arca vonaglott, mint művész láthatóan beleélte magát a szerepbe. Azért a legközelebbi értekezleten valószínűleg megmondják neki, hogy nem volt rossz a show, de arcának torzulása azért nézőelűző is lehet, tehát legközelebb legyen kicsit visszafogottabb. Meglátjuk, egy hét múlva ismét X-faktor.