Csak úgy röpködtek a Michelin-csillagok

2011-10-20 10:44:00 szorenyi.p

hírkép

Michelin-csillagos séfek főztek a II. Hertelendy Gourmet Fesztiválon. A külföldi mesterek elképesztő menüsorokat varázsoltak a kastélyszálló vendégei elé. A szarvasgerinc fűszeres szilvával és kutasi vargányával csak egy volt a remekek között.



Nagy sikerrel zárult a II. Hertelendy Gourmet Fesztivál. Stefan Gebhardt és sztárséf vendégei október 8-10-ig, három napon át kényeztették a kulináris kalandokra kíváncsi vendégeket.

Stefan Gebhardt, a Hertelendy kastély séfje szerint remek lehetőség volt ez a három nap számomra is. Olyan kapcsolatot alakítottunk ki a séfekkel, amire a fesztivál nélkül alig-alig lett volna lehetőségünk. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy kollégámmal meghívást kaptunk Philippe Gauvreau-tól és Philippe Etchebest-től is, hogy novemberben egy-egy hétre mellettük dolgozzunk.

A francia szakácsok elképesztő ételsorokat varázsoltak az ínyencek elé, de a magyarországi házigazdák is kitettek magukért.