Afrika szépsége, Európa kényelme

2011-10-18 12:15:00 superadmin

hírkép

Afrika szépsége, Európa kényelme Eger mellett a Bükk kapujában az erdőben, Bambara Hotel****superior



Akit vonz az egzotikus szállodák különleges világa, akinek ismerősen cseng országunk egyik legvonzóbb szállodája, a MESÉS SHIRAZ HOTEL

Shiraz csoport, az ÉLMÉNYHOTELEK szakértője!







superior neve, új különleges élménnyel gazdagodhat: a BAMBARA Hotel







superior Eger mellett a Bükkben kínálja egy, az európai vendégek által kevéssé ismert terület, Nyugat-Afrika csodáit.

Gondolná, hogy a Rejtő könyvekben Timbuktu vagy a Budapest-Bamako rally kapcsán egyre ismertebb vidék Fekete-Afrika nyugati részén található?

A BAMBARA Hotel, Eger mellett, Felsőtárkányban Nyugat-Afrika hangulatát ötvözi Európa kényelmével. A különleges afrikai stílusban épült szálloda a Bükk kapujában, az erdőben 66 szobával, 300 főre alkalmas konferencia központtal, saját ősfás parkkal és 1000 m2-es wellness térrel várja vendégeit.

Minden Bambara lakó részese lehet a mesének. Ha kedve támad, elég 16 kilométert autóznia, hogy eljusson Nyugat-Afrikából Észak-Afrikába, az ezeregyéjszaka világába, hogy megtapasztalja a hammam, a menta tea vagy éppen a vizipipázás élményét, a Mesés Shiraz Hotelben, Egerszalókon, Bambara szolgáltatásként mindezt ingyenesen.

A Mesés Shiraz Hotel, orientális, és mediterrán stílusjegyei, 51 szobával, 120 főre alkalmas konferencia központtal a Közel-Kelet, és Észak-Afrika hangulatvilágát idézik. Szolgáltatásai a legendás „keleti kényelem” élvezetét nyújtják, egyedülállóan hazánkban, Egerszalókon.

Érezze Nyugat-Afrika hangulatát vagy az 1001 éjszaka világát, anélkül, hogy repülőre kellene szállnia, Egertől néhány kilométernyire.

Jöjjön el egy ÉLMÉNYRE hozzánk!

Shiraz csoport, az ÉLMÉNYHOTELEK szakértője!

Bambara Hotel







superior

www.bambarahotel.hu
3324 Felsőtárkány, Bükkerdő sétány 2-4.

Mesés Shiraz Hotel







superior

www.shirazhotel.hu
3394 Egerszalók, Széchenyi u. 31.
Tel: 36-574-500
Fax: 36-574-505

E-mail: info@bambarahotel.hu ; info@shirazhotel.hu