Ezüstös kényeztetés Hajdúszoboszlón

2011-09-22 14:17:00 szorenyi.p

hírkép

Van Magyarországon egy hotel, amely két különálló stranddal is rendelkezik. Érthető a különlegességük, hiszen hazánk legkomolyabb fürdővárosban található a Hotel Silver **** Superior, amely egyedülálló kényeztetéssel várja a vendégeit.



170 klimatizált szobával, minden igényt kielégítő gyógy- és wellness szolgáltatások, 200 fős konferencia-központ és az egyedülálló fürdőkomplexum - ezzel várja vendégeit Hajdúszoboszló talán legelegánsabb szállodája, a Hotel Silver

A Hotel Silver**** Superior Hajdúszoboszlón, a világszerte gyógyvízéről híres kelet-magyarországi fürdőváros szállodanegyedében, a Városi Gyógyfürdő és az Aquapark szomszédságában található.







Superior. Különlegessége, hogy két különálló stranddal, 900 m2 vízfelülettel, 10 medencével büszkélkedhet. A főépület strandján egész nyáron garantált a pezsgő karibi környezet, védnöki táblás vendéglátó egységekkel, strandterasszal, koktélbárral. Az új épületrész strandja pedig a nyugalom szigete, ahol minden a kikapcsolódást és a relaxációt szolgálja.

A hotel gyógyászati részlegén, a Silver Terápia szakemberei a masszázsok és kezelések teljes spektrumával várják a gyógyulni vágyó vendégeket. Wellness központunkban és szépségcentrumunkban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet a különböző kényeztető programcsomagokból, amellyel teljessé tehető a wellness napok minden perce a felfrissülni, szépülni vágyóknak.

A közeli Silver Majorban a gyerekek megismerkedhetnek a puszta háziállataival, a falusi élet rejtelmeivel. A Major, egy bio-öko falu melynek lényege, hogy vegyszermentes és génmanipulációtól mentes zöldségeket, valamint gyümölcsöket termesztenek. A pihenni vágyók a major területén több kikapcsolódási lehetőség közül választhatnak, mint például a horgászat, a sétakocsikázás és a lovaglás.

Ha ezek után megéheztek, azt nem csodálnánk. A szálloda gasztronómiai élvezeteiről Gonda Attila, világ- és olimpiai bajnok ezüstérmes chef, mesterszakács és kiváló csapata gondoskodik.

www.hotelsilver.hu