Utazási iroda diákoknak, diákoktól

2011-09-13 15:16:00 szorenyi.p

hírkép

Új utazási iroda jött létre. Ez önmagában nem volna olyan nagy hír. Az már sokkal érdekesebb, hogy a Neckermann a Budapesti Gazdasági Főiskolával közösen hozta létre a BGF Students World Travel utazási tanirodát. Évente 12-15 új utazási szakember képezhetnek itt.



A Neckermann a Budapesti Gazdasági Főiskolával közösen létrehozott BGF Student’s World Travel utazási tanirodája egy olyan közös vállalás, amellyel a legnagyobb magyar utaztató részt vállal a szakemberek képzésében.

A tanirodában 12-15 gyakorlatát töltő hallgató foglalkozik az ügyfelekkel a Neckermann munkatársainak szakmai irányításával. A főiskolások a Neckermann ajánlatait közvetítik, de kimondottan diákoknak szánt utazásokat is értékesítenek.

Békefi Veronika, a Neckermann Kft. ügyvezetője arról beszélt, hogy kiemelten fontosnak tartják a jól képzett fiatalok munkába állását, hiszen kreativitásukra nagy szükség van. A BGF részéről Szalók Csilla tanszékvezető azt hangsúlyozta, hogy a náluk szerzet diploma rangot jelent a fejvadászok körében.