Farkas Zsolt lett Budapest Csillaga

2011-09-03 20:15:00 superadmin

hírkép

Farkas Zsolt, egy káprázatos tehetségű 12 éves tanuló nyerte a Budapest Csillaga tehetségkutatót.



A Budapest Csillagát a Budapest Szíve programsorozat keretén belül rendezték. A Budapest Szíve a budapesti belváros megújulását jelenti. A Budapest Csillagával azt ünnepelték, hogy elkészült a Károly körúti és a Március 15. téri felújítások első üteme.

A Budapest Csillagára több mint háromszáz fős mezőnyből két elődőntőn választották ki azokat, akik felléphettek a döntőben.

A zsűri tagjai voltak Joós István, a Magneoton igazgatója, Füszfa Mirjam, Dénes Tamás, Rácz Gergő, Fonogram-díjas zeneszerző, énekes, zenei producer, Rakonczai Viktor, többszörösen díjazott zenei producer.

A hatalmas küzdelemben Farkas Zsoltra esett a zsűri döntése, azon kívül, hogy ő viselheti a Budapest Csillaga címet, videóklipet forgathat egy professzionális studióban és pihenhet a Héderváry Kastélyban másodmagával.

A zsűri tagjai, Rakoczai Viktor és Rácz Gergő felajánlották, hogy írnak egy dalt a nyertesnek. A szerzők olyanoknak írtak már dalokat mint Zséda, Tabáni István, Bereczki Zoltán vagy éppen Wolf Kati.

A Budapest Csillaga második helyezését Dr. Ragány Mihály nyerte, akinek jogi doktorandusa van és nemrég még vizsgáló-nyomozóként dolgozott. A harmadik helyen végzett Grexa Csaba, 13 éves tanuló, aki elmondta, hogy a Példaképe Dolhai Attila.

A döntőbe jutott tizenkét versenyző:

Tommy Oprea Konstantin, Farkas Zsolt, Fehér Béla Dávid, Somotovszky Gergő, Nagyova Anita, Graxa Csaba, Gotthard Ádám, Sebestyén Ivett, Dr. Ragány Mihály, Kiss Gina, Cirkusz Duó, Molnár Parókai Anita

 



A zsűri szerint "nemhogy vérgáz produkció nem volt, de hihetetlenül színvonalas előadásokat láthattunk és hallhattunk".