Ivott már banános sört?

2011-08-22 14:55:00 superadmin

hírkép

Százféle, köztük egészen különleges - banános, köleses, vörös, szűrt és szűretlen - sörökkel, színes programokkal és koncertekkel várja látogatóit csütörtöktől az I. Budavári Sörfesztivál.



A hagyományteremtő szándékkal életre hívott rendezvényen hazai, cseh, német, angol, ír és belga söröket, ismert és népszerű márkákat kóstolhat végig a közönség vasárnapig. A fesztivál különlegessége, hogy a nagy gyártók és forgalmazók közkedvelt márkái és az egyelőre kevésbé ismert, ám egyre népszerűbb kis hazai sörfőzdék termékei egyszerre lesznek jelen az Oroszlános- és a Hunyadi udvarban.

Összesen nyolc hazai kis kézműves sörfőzde mutatkozik be, köztük a Rotburger családi látványsörfőzde, a Gyertyános Sörfőzde és a Kaltenberg Sörház.

A sör kedvelői nemcsak megkóstolhatják a különleges nedűket, hanem látványos bemutató keretében azt is megtudhatják, hogyan készülnek. A vendégek belépőjegyükért egy korsó sört is kapnak.

A részletes és folyamatosan bővülő sörlista, illetve a négy nap zenei és egyéb programjai részletesen megtalálhatók a fesztivál honlapján (www.budavarisorfesztival.hu).