400 millióan nézték Dávidot

2011-08-15 08:32:00 superadmin

hírkép

Supergirl! Egy kínai szórakoztató show, amely egész Kínát és Szingapúrt a tévék elé ülteti. Egy ilyen műsorban tényleg csak a legjobbak vehetnek részt, mindennek tökéletesnek kell lennie, így a modelleknek is. A RiverCast topmodelljének, Panajoth-Fejér Dávidnak a kifutón volt a helye.



A tévéműsort nem kevesebben mint 400 millióan nézték, ami még helyben is nagyon magasnak számít.

Dávid elmesélte, hogy a produkció hasonló az amerikai  The American Idol-hoz, énekesek szerepelnek benne, a modellek pedig ezalatt divatbemutatóznak extrém ruhákban. A jegyek hetekkel a műsor felvétele előtt elfogytak; tudni kell, hogy a helyszínen is több ezren nézték élőben a Supergirl!-t. A modell szerint felemelő érzés egy ilyen monumentális show-ban részt venni, és tudja ez még csak a kezdet.

A japán sikerek után Kínába került a RiverCast üdvöskéje. Sanghajban egy felhőkarcoló tetején élvezhette a topmodellek életével járó kényelmet és luxust. A görög gyökerekkel büszkélkedő srác filmekben és divatbemutatók sokaságán szerepelt, álláspontja szerint ezen utóbbi szereplésével indulhat be igazán a karrierje Kínában.

A műsor egy része megtekinthető: ide kattintva.