Száz alsónemű két óra alatt

2011-08-11 16:30:00 V.J.

hírkép

Sanghajban igazi celebként bánnak Panajoth Dáviddal. A Rivercast modelljét igazi VIP élet várta Kínában. Persze a munka is kemény, van amikor napi 5 - 6 castingon is részt kell venni.



Dávid Sanghajban egy felhőkarcoló 15. emeletén élvezi a VIP-modellek életét, amely igazán mesebeli. Minden nap a város legelitebb klubjaiban pihenik ki a fárasztó bemutatókat  és fotózásokat. A vip-asztalhoz természetesen korlátlan fogyasztás és a legdrágább italok járnak.

Munkában sincs hiány egy hét alatt két divatbemutatón és két katalógus fotózáson is részt vettek. Az egyik az amerikai Dunlop sportruházati katalógusa volt. Ezen felül napi öt - hat válogatás is vár rá, ami akkor is kemény dolog, ha saját sofőr fuvarozza őt és társait a castingok helyszínére. A válogatásokon szinte mindig készülnek fotók, a bemutatóknál pedig elsődleges a profi színpadi mozgás.

A sokszor két napig is tartó bemutatók előtt egész nap zajlanak a próbák, a sminkelés és a ruhapróbák hosszú órákig is eltartanak. A legutóbbi bemutató Nanjingban volt, ahol svédasztalos vendéglátás és luxusszobák vártak a modellekre.

Dávid szerint a legfárasztóbbak a fehérneműkatalógus fotózások, amikor legutóbb mindössze két óra alatt kellett elkészíteni legalább 100 alsónemű fotóját. Kemény munka volt! Persze a modellkedés kemény munkát jelent, de a magyar modell imádja Kínát, a nyüzsgést, a klubokat és a fotózások hangulatát.Sanghaj igazi divatfőváros sok pénzzel és hatalmas élettel.