Vasmera Katalin az Ezüstpart királynője

2011-07-30 20:56:00 superadmin

hírkép

2011-ben ismét a Balaton partjára érkeztek a szépségkirálynő-jelöltek, immáron másodszor. Az Ezüstpart Szépe ezévi királynőjét és udvarhölgyeit fergetes show keretében választották meg.



A versenyzőket Vujity Tvrtko üdvözölte és bátorította a gála elején, akitől a szót Kiss Róbert Richárd vette át, aki a verseny műsorvezetője volt.

A versenyzők három ízben mutathatták meg bájaikat, extrém ruhában, bikiniben és estélyi ruhában vonultak a kifutóra a zsűri elé.

Az ítészek elmondása szerint nehéz volt a döntés, ugyanis a lányok mindegyik körben más-más oldalukat mutatták meg. A damaszkuszi korona csak egy lány fejére kerülhetett természetesen.

A Miss Ezüstpart 2011 királynője Vasmera Katalin, aki a Miss Éden Szlovákia 2011 címnek is a tulajdonosa. Elmondása szerint nem számított az első helyre egyáltalán, sőt, amikor Füszfa Mirjam, a zsűri elnöke a koronát a fejére tette, halkan megsúgta neki, hogy még mindig nem hiszi el, hogy ő nyert.

Az első udvarhölgynek járó koronát Egedi Niké, míg a második udvarhölgy fejdíszét Csonka Kitty vehette át. Csonka Kitty a Miss Éden szépségversenyek 2011-es abszolút győztese. A zsűri különdíjat is osztott, melyet Dudik Szonjának (a galériában az utolsó két kép) ítélt oda.

A műsorra rengeteg érdeklődő volt kíváncsi, főleg, hogy nem csak a lányok szórakoztatták a nagyérdeműt, Nádas Tamás műrepülő európabajnok  káprázatos  repülőshow-ja is a repertoáron volt. Az Easy hotel jóvoltából a győzteseket luxusautóval szállították az Ezüstpart hotelbe.