Geszti Péter munkássága

2011-07-25 19:34:00 szorenyi.p

hírkép

Koncerthömpöllyel indít az idei Sziget. A fesztivál mínusz egyedik napján, azaz augusztus 8-án Geszti Péter és zenésztársai „több generációs élményben” részesítik rajongóikat az Első Emelet, a Rapülők és a Jazz+Az legjobb slágereivel. Ráadásul itt lesz a nyár újdonsága, Geszti új zenekara, a Gringo Sztár.



Több generáción átívelő slágerek várják a Sziget mínusz egyedik napján a szigetelőket. Geszti Péter csaknem 20 éves zenei munkásságának legismertebb dalait élvezhetik a rajongók egyetlen nagy koncertbe sűrítve. Így azok a negyvenesek, akik a Csakazértis szerelemre buliztak, azok a harmincasok, akik a Aj lav jút tolták a bakeliten, azok, akik néhány éve még a Ma jól vagyokra szakítottak szerelmükkel és akik a Gringo Sztár Szabadulj fel című számára buliznak nyáron.

Végre összeállt a program és gőzerővel zajlanak a próbák - mondta Geszti Péter. Igyekeztünk egy olyan repertoárt összeállítani, amelyben mindenki megtalálja a maga kedvencét. Kiki egy Első Emelet dalcsokrot énekel majd, a Rapülőktől természetesen lesz Áj Lav Jú, Túr Dö Flanc és a Jazz+Az is hozza a legismertebb dalokat, többek mellett a Csepp a tengerben-t vagy a Megint hétfőt - adott egy kis ízelítőt a két és fél órás showból a szövegíró-énekes.

A Sziget megújult nagyszínpada először a Gesztiválon debütál, ahol a harminc zenész mellett ötven táncos teszi majd igazán felejthetetlenné a koncertet augusztus 8-án, a Szigeten.



A Gesztiválra 7900 forintba kerül a jegy.