Ingyen nézték Keshát

2011-06-26 11:07:00 szorenyi.p

hírkép

Remélhetőleg a műsorommal segítek a gyerekeknek abban, hogy merjenek önmaguk lenni, elfogadják magukat úgy, ahogy vannak - mondta Kesha még pénteki sajtótájékoztatóján. Szombaton a 24 éves énekesnő koncertet adott a T-Mobile jóvoltából Budapesten. Több százezren voltak az 56-osok terén.



Kesha dédszülei Szentesen éltek, és a családi gyökereknek köszönhetően az amerikai Kalifornia államban nevelkedett énekesnő már gyermekkorában megismerkedett a paprikás csirke és a rétes ízével. A különc öltözködéséről és csípős nyelvéről ismert popüstököst az édesanyja és legjobb barátnője is elkísérte Budapestre. Csak rövid ideig marad, de azt mondta, minél előbb szeretne visszatérni a magyar fővárosba, mert a szépsége teljesen magával ragadta. A szervezők igazi hungarikumokkal - köztük pálinkával, tokaji borral, erős paprikával, mézzel - teli bohókás ajándékcsomaggal kedveskedtek az énekesnek.

A tavalyi évben az év előadóművésze és a kedvenc női előadó kategóriákban is American Music Awardsra jelölt énekesnő a 2010-es Animal című albumával robbant be a nemzetközi popzenei köztudatba. Az RCA Records gondozásában megjelent lemezből eddig kétmillió példány fogyott.

Az 56-osok terén felállított színpad két oldalán hatalmas kivetítők gondoskodtak arról, hogy a leghátsóbb sorokban álló Kesha-rajongók se maradjanak le kedvencük színpadi mozdulatairól. A világsztár fellépése előtt a Csillag születik televíziós tehetségkutató legutóbbi szériájának felfedezettjei gondoskodtak a hangulatról.

Az ingyenes Kapcsolat-koncertet tizenötödik alkalommal rendezték meg Budapesten. Eddig a No Mercy, a Modern Talking, az LGT, a Pet Shop Boys, a Kool and the Gang és Melanie C, Joe Cocker, Elton John, Sting, Lionel Richie, Pink, Bryan Adams, Santana, a Simply Red és tavaly Rod Stewart kápráztatta el a hagyományosan több százezres hazai közönséget.