A világ egyik legjobb spa-ja Sárváron van

2023-11-07 00:00:00 Farmosi Nóra

hírkép

A szállodában világszínvonalú a spa részleg, ami mágnesként vonzza mind a belföldi, mind a külföldi turistákat.



Az utóbbi időszakban hatalmas sikereket könyvelhet el a belföldi turizmus, köztük a vidéki szállodák - mondta Dr. Kiss Róbert Richard Prima Primissima-díjas turisztikai szakújságíró a Duna TV adásában. A szakértő péladként említette a világ luxusszállodáinak az egyik legrangosabb díját, a World Luxury Awards-ot, amit idén a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa superior kapott meg, több kategóriában is.

A legnagyobb elismerés a Global Spa of the Year 2023, amivel így a világ legjobbjai közé került be a sárvári hotel spa részlege. A szállodához egy 10 000 m2-es, 22 medencés fürdőkomplexum tartozik, aminek egyik különlegessége a Spirit 1054 méteres mélységből feltörő saját gyógyvize.

Az athéni díjátadón ezt is kiemelték, hiszen kevés olyan hely van a világon, ahol a termálvíz ilyen egyedülálló módon vegyszermentesen, a maga természetességében kerül a medencékbe.  Emellett a 9 különböző szaunakabin és az autentikus török hammam járul hozzá a mesés a feltöltődéshez. A komplexumban száznál is több gyógyászati, wellness- és szépészeti kezelés is igénybe vehető, a gyógyvíz köré építve, ami szintén hatalmas vonzerő a külföldi és belföldi vendégeknek.