Randi, utazás, kaland

2011-05-16 22:15:00 szorenyi.p

hírkép

Romantikus séta a Szajna partján, rongyrázós parti Monte-Carlóban, egzotikus nyaralás egy bomba útitárssal Thaiföld egyik szigetén. Sokan ábrándoznak erről. Mostantól mindez lehetséges egy új weboldal segítségével.



Általában nehéz megszervezni egy jó kis nyaralást. Pénzt gyűjteni sem könnyű és az eljutás sem mindegy, hogy miképpen történik. Azonban ezeknél is fontosabb, hogy kivel vágunk neki a nagyvilágnak. Különösen, ha éppen nincs egy jó fej pasink vagy egy megértő, de mégis szexi barátnőnk.

Most ezen segít egy magyarországi bevezetéssel indult nemzetközi weboldal. A honlap egyesíti a világlátás kalandosságát a társkereséssel. Mivel nemzetközi ezáltal olyan helyekre is eljuthat az ember, mondjuk egy gáláns pasi segítségével, amilyenről eddig csak az álmokban lehetett szó. Természetesen kalandvágyó, de kissé unatkozó lányok is támogathatják remélt lovagukat. A travelfacemap.com tehát új lehetőségeket teremt azoknak is, akik eddig nem találtak igényeiknek megfelelő partnert vagy nem állt módjukban vágyaik helyszínére eljutni. Azoknak is segít, akik eddig nem mertek egyedül utazni, mert eltévednének egy idegen nagyvárosban. Kereshet magának ez ember egy helybélit, aki szívesen elkalauzol a városában, és magadat is ajánlhatod hasonló munkával vegyített szórakozásra. A lényeg az ismerkedés és a jó társaság. Az előtt szerezhetsz, helyi barátokat mielőtt megérkeznél egy városba.

Ráadásul itt a fiatalok nem vesznek zsákba macskát. Ha van egy jó célpont, akkor máris kereshető hozzá egy hozzád méltó társ. A kaland pedig minden pénzt megér.