A Hold minden nap róluk beszélt

2023-01-27 00:00:00 Kail

hírkép

Dobai Attila ma délután jelentkezett egy számára nagyon különleges dallal, mely szüleiről, az  elvesztésükről és a feldolgozás jelen fázisáról szól. Az Egy hang című dal letisztult, lírikus, klasszikus világot idéz, Aty sajátos stílusával és a modern zenei világ fűszerezésével.



Ez a dal a szüleimről szól, az ő emlékükről, arról, hogy bár nagyon régen veszítettem el őket, tudom, érzem, hogy mindig velem vannak - meséli Dibai Attila. Ha segítségre van szükségem a nehéz időkben, bátran fordulhatok hozzájuk, számíthatok a támogatásukra. A dal megírásának most jött el az ideje - teszi hozzá.

Korábban voltak már próbálkozásai más zeneszerzőkkel is, de náluk nem érezte azt az összhangot, amit egy ilyen dalnál, egy ilyen témánál szerinte éreznie kell - mondja. Pribelszki Norbival viszont nagyon gyorsan megtalálták a közös hangot. Amit ő kitalált, az Aty minden egyes gondolatát  gyönyörűen tartalmazza.

És hogy mi a célja a dallal? Egyrészt szeretne valami újat mutatni, adni magából, a lelkéből. Másrészt ezzel a dallal szeretne hálát mondani a szüleimnek és egy szép emléket állítani nekik, és másodnak is segíteni a gyász, a veszteség feldolgozásában.

Aki eddig hallotta, az mind azonosulni tudott a dallal, talált benne kapaszkodót. Dobai Attila most izgatottan várja, milyen lesz a visszhangja a nagyközönségnél.

A dal alkotói:

Zene/ Beat/ Mix-Master: Pribelszki Norbi

Szöveg: Pribelszki Norbi és Dobai Aty