Fényes győzelem a turisztikai sportgálán

2011-05-07 15:46:00 superadmin

hírkép

Idén hetedik alkalommal rendezték meg a Nemzetközi Turisztikai Sportgálát. A Kőbányai Sportegyesület adott otthont a kispályás futballmérkőzéseknek. A Világszám újságírói és a MediaCom reklámcég munkatársai is részt vettek a gálán.



A vegyes médiacsapat az elején ugyan elszenvedett néhány vereséget, de a végére megtáltosodtak és bizonyított az együttes.

Játszottak többek között az InterContinental, a Károly Róbert Főiskola, a Kék Duna Wellness Hotel és a ceglédi MÁV-START csapata ellen. Jóllehet az első meccs vereséggel zárult, de Knurr egy bravúros góljával megmentésre került a csapat becsülete: nem maradnak rúgott gól nélkül,  az már biztos.

A csapat végig kitartóan játszott. Ha gondolnánk , hogy a végére fárad csak el igazán a játékos, akkor tévednénk.  Az utolsó, Cegléd elleni meccset megnyerte a csapat.

Nem volt unalmas mérkőzés, bravúros helyzetek és szinte hihetetlen gólok tették izgalmassá az utolsó fél órát. Az első gólt a MediaCom szerezte meg, innentől kezdve nem volt megállás. Dr. Kiss magára vállalta a szabadrúgást,  és nem is sikertelenül. Az ellenfél játékosok csak a fejüket foghatták, ugyanis nem tudták kivédeni a jól irányzott rúgást, a labda a Cegléd hálójában landolt.

Gólszerzők : Dr. Kiss (2) és Knurr

Csapattagok: Dr. Kiss, Knurr, Devrim, Záros, Honti Molnár, Bara, Lantai, Balázs, Keresztesi, Lakits