Nem is olyan nehéz eset Katie

2021-10-01 13:32:00 KIF

hírkép

Hollywodban időről időre felröppennek a hírek, hogy ez meg az nem igazi profi színész és nehéz vele együtt dolgozni. Pontosan ez történt Katie Heigl-lel is.  Egy apró félreértés és a szárnyaló karrier máris a múlté.A Grace klinika sztárja és számos remek alakítás megformálója, már aki a könnyedebb műfajt szereti, egy apró félreértés miatt mellőzött lett egycsapásra a hollywoodi szuperprodukciók számára. Katie ugyanis főszerepet játszott a Felkoppintva című filmben, amely után megfogalmazta véleményét, hogy a filmet igazán nem szereti, mert szexista és a nőket hátrányosan mitatja be, míg a férfiakat pozitív színezetben.

A film humortalan, feszült hárpiaként írja le a nőket, miközben a férfiakat szeretni való, bohókás mókamesterekként. Eltúlozza a karaktereket, ez pedig néha nehéz napokat okozott nekem. Egy igazi szukát játszom, aki kinyírja a boldogságot. Miért kell így ábrázolni a nőket? A forgatás egyébként 98 százalékban csodálatos élmény volt számomra, de nehéz szeretnem ezt a filmet.

A riport megjelenését követően Katie sok kritikát kapot, hálátlannak bélyegezték és, hogy nehéz vele dolgozni. Mindebből egyenesen következett, hogy nem profi. Idő közben megszületett gyermeke és egyre kevésbé tudta összeegyeztetni a sorozat forgatási időszakaival a családdal töltött időt. A történet vége az lett, hogy búcsút intett a népszerű korházi drámának, amelyben a színésznő öt éven át játszotta Izzie Stevens karakterét. Azóta az igazán nagy filmszerepek elkerülték, pedig valójában egy szerethető személyiség.