Megtartották a nagy esküvőt

2021-09-22 13:10:00 Clémance

hírkép

Férjhez ment a híres Emily című Netflix sorozat színésznője, Szeptember 4 -én, szombaton a coloradói Duntonban . Lily Collins, Phil Collins és Charlie McDowell híres filmrendező lánya.



A fiatal nő színészi karrierje kétéves korában kezdődött, amikor megjelent a Growing Pains című brit sorozatban. Fiatal lányként írt egy cikket, NY Confidential címmel a brit Elle Girl folyóiratnak. 2007 -ben, tizennyolc éves korában a Chanel úgy döntött, hogy az egyik ruhájukat a párizsi Hôtel de Crillon -i Debutantes -bálon Lilly viseje. Ezzel elkezdődött a modell karrierje is. 2008 -ban, tizenkilenc éves korában a spanyol Glamour magazin az év nemzetközi modelljének választotta.

2012-ben ismertté vált a neve két nagy hollywoodi produkcióban: a Hófehérke című  fantasy film címszereplője lett,  és a másik film, amelyben énektudását is bemutta az I Believe (in Love). A fimben együtt játszott az Oscar-díjas Julia Robertcel. 2014 januárjában a Lancôme kozmetikai márka arca lett.

Emilynek nagy szerepe volt a párizsi Emily Netflix sorozatban, ami híressé tette. A 2020 októberében megjelent első évad hatalmas sikert aratott. A sorozatot még a Golden Globe-ra és Emmy -díjra is jelölték.