Egy igazi csodanő

2021-06-03 13:48:00 KIF

hírkép

Gal  nem csak a filmeken egy csodálatos nő. A magánéletben is hű a filmbéli karakteréhez. Két kisgyermek édrsanyja és nagy szeretettel  áll oda jótékony célok mellé. Sokan nem tudják, de keresztneve héberül hullámot, családneve pedig partot jelent.



Gal Gadot 1985. április 30-án született Petah Tikvaban, Izraelben. 18 éves korában katonai szolgálatba állt, csatlakozott az Izraeli Védelmi Erőkhöz, mint harci edző. Szintén 18 éves volt, amikor Gal megnyerte a 2004-es Miss Israel szépségversenyt, így továbbjutott a Miss Universe 2004 versenyre Ecuadorba.

Szerepelt a Cosmopolitan, a Glamour, a Bride, az Entertainment Weekly, az UMM, a Cleo, a Fashion, a Lucire és az FHM címlapján is. 2007-ben Gadot szerepelt a New York Post címlapján, mert részt vett a Maxim - Nők az Izraeli Hadseregért fotózásán.

A Wonder Woman előtt annyira belefáradt abba, hogy nem kapott szerepeket, hogy majdnem feladta a színészetet és visszament Izraelbe jogot tanulni. 2016-ban megkapta Diana szerepét a nagysikerű Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című filmben. Ettől kezdve karrierje egyenesen ívelt felfelé és több epizódban is  magára öltötte Diana, Wonder Women szerepét.