Legyen divat a női vezető!

2021-03-09 16:18:00 Kail

hírkép

A Menedzserszövetség kiemelten fontos feladatának érzi, hogy felhívja a figyelmet a női vezetők szerepére, ezért március 8-án az Instyle-al közösen kampányt indított “Legyen Divat a Női Vezető̋!” címmel.



A “Legyen Divat a Női Vezető̋!” kampány koncepciójának kidolgozásakor az volt a cél, hogy a Menedzserszövetség női vezetőinek főszereplésével felhívja a figyelmet számos sikeres női közép- és felsővezetőre. Akik szakmájukban elért sikereik által példaképek lehetnek, pozitív, követendő̋ utat mutathatnak a fiatalabb generáció́ tagjai számára, akik most tervezik, építik karrierútjukat.

A Menedzserszövetség női vezető̋ tagjait az InStyle divatfotó-sorozatának keretein belül közelebbről is megismerhetik, tanácsaik és tapasztalataik pedig motivációt adnak a feltörekvő̋ fiatal női generáció́ számára.

A “Legyen Divat a Női Vezető̋!” kampány keretein belül a 37 főszereplő női vezető miniinterjúja és inspiráló videóüzenete az InStyle weboldalán (https://www.instyle.hu) és a Menedzserszövetség social media felületein jelenik meg március 9. és március 31. között.