Íme a királyi hasonmások!

2011-04-28 14:17:00 superadmin

hírkép

Az easyJet, az Egyesült Királyság legnagyobb légitársasága megkoronázta a londoni Simon Watkinsont (29) és a milánói Orsola Rossit (29) mint Vilmos herceg és Kate Middleton legmeggyőzőbb európai hasonmásait.



Simon és Orsola a 20 európai Vilmos & Kate hasonmáshoz csatlakozott Londonban, hogy megmérkőzzenek a hasonmás címért, és elnyerjék az egy évre szóló ingyenes utazási lehetőséget az easyJet járataira. Amellett, hogy a fiataloknak hasonlítaniuk kellett a királyi szerelmespárra, a zsűrit is le kellett nyűgözniük a jellegzetes uralkodói integetéssel, a lánykéréssel és a csokor eldobásával.

„Mindig is mondták, hogy mennyire hasonlítok Vilmos hercegre, főként azóta, hogy bejelentették a királyi esküvőt, de még mindig nem tudom elhinni, hogy ma nyertesként koronáztak meg. Nagyon izgatott vagyok, hogy megkaptam az egyéves ingyenes utazási lehetőséget az easyJet járataira, és hogy itt lehetek Londonban a nagy napon!” - nyilatkozta Simon Watkinson.

Hozzá hasonlóan Orsola Rossi is alig hitte el, hogy ő lett a legmeggyőzőbb női hasonmás: „Az egyik leghíresebb nő hasonmásának lenni nagyon izgalmas. Ez tényleg egy egyszeri lehetőség az ember életében, és Londonnál nincs jobb hely, ahonnan jobban élvezhetném az ünnepséget”.

Paul Moore, az easyJet kommunikációs igazgatója így kommentálta az eseményt: „Izgalmas volt a verseny a több száz jelentkezővel, akik Európa országaiból jelentkeztek a Vilmos&Kate hasonmás versenyre”.

Több száz európai versenyző jelentkezett a megmérettetésre, hogy részt vegyen az easyJet királyi párjaként az esküvőn és a koronázáson. Simon és Orsola Londonban marad, hogy élőben követhesse a királyi esküvőt, és megismerje a fővárost az easyJet jóvoltából.