Andee még hajadon

2020-12-07 12:48:00 KIF

hírkép

Andi fantasztikus átalakuláson mennt át az utóbbi pár évben. Kezdődött a hajszínének a megváltoztatásával, ami hihetetlenül jól áll neki. Ez az apró változtatás a legcsinosabb fiatal énekesé tette és szépségével kimagaslik a pályatársai közül.



Tóth Andi 1999. január 18-án, Nagyváradon született. Két évig járt énektanárnőhöz, akinek javaslatára több énekversenyre is emellett. Volt néhány fellépése is ezidőtájt. Nagyváradon Művészeti Liceumba járt rajz szakra és ruhatervezést is tanult. Tanulmányait Budapesten kívánja folytatni és szintén  a divattervezés irányába orientálódik.

Andi a 2014-es X-Faktor felfedezettje és győztese. 2015-ben jelent meg első videoklipje a Legyek én! című dalának. 2016-ban Berkes Olivérrel indult A Dalban a Seven Seas című közös dallal. 2017-ben egyedül ismét elindult A Dal c. műsorban az I ve got a Fire című dalával.  Ebben az évben két dalt is kiadott. Az egyik az Itt vagyok! címet kapta, a másik pedig a Tovább címmel jelent meg.

Zenei karrierje mellett színészi oldalát is megmutatta. Még 2015-ben a Madách Színház Nyomorultak című darabjában láthattuk és az RTL-en futó sorozatban, a Válótársakban játszotta Jakab Noémi szerepét. 2016-ban ismét a Nyomorultak legújabb szereposztásában játssza Eponine szerepét a Madáchban. Reményeink szerint a pandémia elmúltával sok színházi siker vár még rá.