Hazatért a Miss Éden királynője

2011-04-20 12:16:00 superadmin

hírkép

Dominika Dzúriková egy csodálatos hetet tölthetett el Thaiföld elegáns üdülőhelyein, és a fővárosban, Bangkokban. Tudnillik ez volt a Miss Éden International 2010 fődíja. Nem csak nyaralt, fotózott is. A szervezők révén az egyik legnagyobb ázsiai modellügynökség vette pártfogásába a csinos szlovák lányt.



Nem is tudom, hol kezdjem! Olyan sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam az egy hét alatt, legalább még egyszer ennyi kellene, hogy elmeséljem. Megtapasztaltam milyen profi stábbal dolgozni, ezzel valóra vált egy régóta dédelgetett álmom - áradozott a Világszámnak a királynő.

A modell bízik benne, hogy sikerült jó benyomást keltenie a külföldi modellügynökségnél, és a későbbiekben talán újra, már kizárólag modellmunka miatt látogathatja meg Thaiföldet.

A Miss Éden International szépségverseny közben dübörög tovább. Rengeteg lány szeretne Dominika helyében lenni. Ehhez nem kell más, mint jelentkezni a Miss Éden weboldalon, na és persze megnyerni a nemzetközi versenyt. Sok élmény vár idén is a lányokra a wellness felüdüléssel egybekötött kétnapos versenyen.