Trópusi korallszigeten fotózták Dominikát

2011-04-18 15:22:00 superadmin

hírkép

A Világszámnak folyamatosan helyzetjelentést küld a Thaiföldön vendégeskedő Miss Éden International 2010 királynője. Alig találja a szlovák lány a szavakat, hogy elmesélje élményeit. Egy egzotikus korallszigeten fotózták a modellt.



A stáb profi fotóalanyt ismert meg a modellányban, de erről az eredmény is árulkodik. Az elkészült fotókat a Fashion & Travel magazin következő, júniusi számában mutatjuk be, előzetesen néhány werkfotó cikkünk galériájában.

A fárasztó fotózás után, újra az elefánttal hozta össze a sors a királynőt, de most nagyobbal mint az a kis szobor, amit  első nap ölelgetett. Pattaya legkedveltebb luxusszállodájának, a  Grand Mirage Centara-nak kertjében egy óriás elefánt árnyékában hűsölhetett.

“Mindig is nagyon szerettem az elefántokat, s külön örülök, hogy Thaiföldön az ősi Sziám jelképének számító állatot ma is ilyen nagy becsben tartják. Azt pedig csak most, az állatkertben tett kirándulásunkkor tudtam meg, hogy az elefántok milyen jól egyensúlyoznak. Az egyik ormányos, egy kb. kéttonnás nőstény elefánt úgy végigsétált egy kifeszített kötélen, hogy azt bármelyik kötéltáncos megirigyelhette volna. Elképesztő volt...” – áradozott Dominika.

A hivatalos Miss Éden weboldalt itt tekinthetik meg, ha a 2011-es versenyzőkre szeretnének szavazni, ez ide kattintva tehető meg.

 



Mindig is nagyon szerettem az elefántokat, s külön örülök, hogy Thaiföldön az ősi Sziám jelképének számító állatot ma is ilyen nagy becsben tartják