Három várost törölt a Wizzair

2020-03-08 15:30:00 Kail

hírkép

A Wizz Air azonnali hatállyal felfüggeszti milánói, trevisói és bergamói járatait a koronavírus miatt.



A döntést - amely a Budapest és Debrecen, valamint Milánó-Malpensa közti járatokat érinti április 3-áig - az észak-olaszországi régió lezárásával és a koronavírus terjedésének megakadályozásával kapcsolatban elrendelt intézkedésekkel indokolták.

Közölték: az érintett járatokra foglalással rendelkező utasokat a lehető legkorábbi időpontban automatikusan tájékoztatják. A jegyüket a wizzair.com honlapon és a légitársaság mobilalkalmazásában megvásárló utasok e-mail értesítést kapnak, amelyben választhatnak a viteldíj teljes összegének visszatérítése, vagy 120 százalékának WIZZ számlára jóváírása között.

A közleményben arra is felhívták a figyelmet, hogy a légitársaság csak azokat az utasokat tudja értesíteni, akik a wizzair.com honlapon vagy a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül foglalták le jegyüket.

Ezért kérik, hogy azok az utasok, akik utazási irodán vagy online utazási irodán keresztül vásárolták jegyüket, lépjenek kapcsolatba azzal az utazási irodával, ahol a jegyüket megvásárolták, hogy tájékozódjanak a lehetőségeikről.