Jótékonysági thai box óvodások javára

2019-11-27 08:49:00 Kail

hírkép

A thai bokszot sokan a világ egyik legkeményebb küzdősportjának tartják. A kőkemény harcosok azonban ugyanolyan érző szívű emberek, mint bárki más.



A magyar muaythai társadalom ezúttal egy jótékonysági pofonpartival egybekötött adománygyűjtést szervez a budapesti óvoda számára, ahová minden sporttársat, érdeklődőt és segítőt szeretettel várnak.

A barátságos pofozkodás helyszíne a Fighters Club lesz (Újbuda Center, XI. Hengermalom út 19-21., JYSK melletti bejárat D lépcsőház, I. em.).

A szervezők december 1-jén, vasárnap 10-12 óráig várják az érdeklődőket az eseményre, melynek fő célja, hogy adományokat gyűjtsenek a Wesley János Óvodajavára. Sokan nem tudják, de ez az óvoda a hátrányos helyzetű nagy családok gyermekeit segíti a VIII. kerületben. Az eseményre a belépés ingyenes, de a szervezők kérik, hogy mindenki hozzon magával az alább felsoroltak közül valamit, vagy mindet: tartós élelmiszer, évszaknak megfelelő ruha, cipő, csizma, játékok, mesekönyvek 3-7 éves korúaknak.

Itt a lehetőség, hogy megmutassuk a világnak, hogy kik vagyunk, mire vagyunk képesek, ha összefogunk! “One world one muaythai!" - vallják.

Szervező: Be Fight Muaythai Gym és Rokko Gym

Helyszín: Fighters Club 1117 Budapest, Hengermalom út 19-21. Újbuda Center JYSK melleti bejárat “D” lépcsőház I. emelet: Fighters Club

Időpont: 2019. december 1. (vasárnap) 10:00-12:00

Forrás: https://www.facebook.com/magyarmuaythaiszakszovetseg/