Újabb világsztárok a VOLT-on

2011-03-14 19:03:00 szorenyi.p

hírkép

Újabb öt világsztárral bővült a 19. VOLT Fesztivál kínálata. Sopronba látogat a My Chemical Romance, a Sum 41, a The Ting Tings, a Monster Magnet, és közkívánatra visszatér Dub FX! A Thirty Seconds to Mars, Moby, a Pendulum, a Primus, Paul Kalkbrenner és a House of Pain tehát komoly riválisokat kapott.



Egy világraszóló rock show-val készül meghódítani a soproni közönséget az új évezred egyik legnépszerűbb amerikai rockzenekara, a My Chemical Romance. A hazai publikum számára igazi szenzáció a világszerte ünnepelt banda érkezése, ők ugyanis korábban még nem jártak nálunk. A Sum a punkzene rajongóinak kedves, ha szabad ezt a kissé negédes szót használni egy ilyen banda esetében.

A világ egyik legaktuálisabb punkbandája mellett egy szintén mainak, a legnagyobb fesztiválok kedvencének mondható The Ting Tings is eljön a VOLT-ra. A reklámfilmzenéket jegyző gumi-gitárpop duó ezúttal élőben mutatja meg magát. Első ízben találkozhatnak Sopronban a Monster Magnet legénységével, és visszatér a tavalyi év legsikeresebb koncertjét magáénak mondható ausztrál utcazenész, Dub FX!

A VOLT Fesztivál megújulását jelzi, hogy 18 év után változik a rendezvény logója, a színpadokon pedig igazán aktuális fellépők és klasszikus nagy nevek váltják egymást négy napon át.

 

 



Június 29 - július 2. VOLT Fesztivál Sopronban.