Motorral drótkötélen Debrecenben

2019-04-15 13:36:00 Kail

hírkép

A Magyar Nemzeti Cirkusz színeiben Simet László egy 50 méter hosszú drótkötélen egyensúlyoz 20 méter magasban, hogy itthon is bemutassa a a 2012. Londoni olimpia záróünnepélyének légi attrakcióját.




Április 20-án a Cirkuszok Világnapját idén is extra produkciókkal ünneplik a világszerte. A 25 éves jubileumi turnéja során Debrecenbe látogató Magyar Nemzeti Cirkusz ingyenes nyílt nappal ajándékozza meg közönségét.

Aki kedvet érez magában - a világszám légi motorprodukció megtekintését követően- maga is kipróbálhatja az artistaművészek kellékeit. A jeles nap alkalmából hosszú idő után újra trombitát ragad a Nemzeti Cirkusz alapítója, a Kossuth-díjjal is kitüntetett Richter József! Még a világhírű vendégművészek próbáira is beleshetünk; és azt is megtudhatjuk, hogy mit rejt az a hatalmas vörös függöny… A látogatás végén pedig egy laza sétát tehetünk a Magyar Nemzeti Cirkusz állatparkjában, ahol meg is etethetjük a különleges állatokat.


Az Arany Bohóc-díjazott Ifj. Richter József cirkuszigazgató és Európa egyik legszínvonalasabb utazócirkusza közel 100 családtagként tartott állattal - púpos tevékkel, zebrákkal, lámákkal, zsiráfokkal, elefántokkal és lovakkal…- járja az országot.  A Cirkuszok Világnapján délelőtt ingyenes nyílt nappal és légmotoros világszámmal, délután pedig a 25. Jubileumi Gálaműsor két előadásával várják a debreceni közönséget a Balmazújvárosi úti TTL melletti területen.