35 milliárd dolláros válóper

2019-04-06 10:08:00 Kail

hírkép

A világ leggazdagabb embere a lista élén marad a világ legnagyobb válópere után is - legalábbis a Forbes szerint. Jeff Bezos, aki 1994-ben alapította meg az Amazont, ahol neje volt az első alkalmazott, végre elválhat és újra megnősülhet.



Jeff Bezos, akinek vagyonát a Forbes 150 milliárd dollárra becsülte, január 9-én jelentette be, hogy elválik. Azóta nem látta a kedvesét, akivel véget nem érő beszélgetéseket folytat telefonon – értesült a Page Six című bulvárportál.

Miért nem találkozhatnak? Kezdetben mindenki jogi problémákra gondolt, hiszen végül is a világ legnagyobb vagyonát kell felosztani Jeff és Mackenzie Bezos között. Az asszony kezdettől fogva benne volt a nagy Amazon-bizniszben, mely megalapozta kolosszális vagyonukat. Míg az új szerelem, Laura Sanchez válópere jól halad, a Bezos házaspár válásáról még semmi biztosat nem lehet tudni. Ez nyilvánvalóan az egyik oka annak, hogy Jeff Bezos csak telefonon tartja a kapcsolatot kedvesével. De nem ez a fő ok!

Az új sógortól tart a világ leggazdagabb embere. Michael Sanchez celebek ügynöke és minden eszközt megragad a pénzcsinálásra. Minden jel szerint ő volt az, aki videót készített Jeff Bezos és Laura Sanchez szerelmi jeleneteiről. Jeff Bezos csak a legfontosabb szerszámát viseli – ezzel reklámozták azt a videót, mely pucéran, szerelmi aktus közben mutatta a világ leggazdagabb emberét! Ezért kellett bejelenteni a válást. És ezért nem beszél Laura a fivérével. Michael Sanchez ugyan tagadja, hogy ő készítette volna a híres videót, de sem testvére, sem Jeff Bezos nem hisz neki. Annál is kevésbé, mert Michael Sanchez bejelentette: könyvet ír a híres párról. Testvéréről, Lauráról, aki miatt a világ leggazdagabb embere elválik, és ily módon elveszít 35 milliárd dollárt, de még így is a világ leggazdagabb embere marad.