Glamour fotózásokat kedveli

2013-07-15 00:00:00 superadmin

hírkép

A Diamond Models Rivercast révén értesültem játékukról, és úgy gondoltam, megmérettetem magam ezen a versenyen. A nevem Keszthelyi Alexandra, Békéscsabán élek.



Tanulok, a kiadvány és képszerkesztő szakmát választottam, mivel minden vágyam, hogy esetlegesen egy magazinnál vagy újságnál legyen munkám. Ezenkívül az iskola, ahol tanulok, egy külön szakma által rendezvényeket valósít meg, melynek lényege a divattervezés.

Itt a diákok vizsgaruhákat készítenek, melyeket városi szinten be lehet mutatni. Mozgáskultúrát, fotózásokat szervez, egyedi ruhákat tervező cégek felkérésre, én is elsajátítottam az előbbieket.

Hobbim a motorozás, glamour fotózások, ruhabemutatók, melyeken magam is részt veszek, mint modell. Nagy lehetőség lenne számomra ezen fórumon való részvételem és sikerem, elősegítené előmenetelem, mivel a külsőm sok ember számára idegennek, kicsit groteszknek és vadnak tűnhet.

Célom, hogy megmutassam: bárkiből lehet modell, ha törekszik rá és kicsit is más, mint a címlapokon és kifutókon látható modellek tömkelege. Ez egy lehetőség, mellyel bizonyíthatok magamnak és a hozzám hasonló lányoknak.



Igéző a győzelem, de a részvétel a fontos.