Lebukott a perverz dán cégvezető

2011-03-07 12:03:00 szorenyi.p

hírkép

Egy jó nevű dán cég vezetője egy tucat nőt molesztált szexuálisan. Az áldozatok az internetes álláshirdetésekre jelentkeztek, amelyekben titkárnőt és személyi asszisztenst kerestek. A munkára való jelentkezés feltétele a megfelelő szakmai önéletrajz elküldése mellett egy egészalakos fotó volt.



Csinosabbnál csinosabb nők érdeklődését keltette fel a munka, azonban egyikük sem gondolta, hogy a begerjedt cégvezető a castingon szexuális utalásokat tesz majd. Miután az egyik hölgy úgy gondolta, hogy egy ilyen ügy nem maradhat rejtve a nyilvánosság elől, egy helyi lapnak számolt be részletesen a történtekről, majd bíróságra vitte az ügyet.

Az irodába érve egy kifogástalan megjelenésű, született vezetői pozícióba termett férfi várt, majd úgy 5 perc beszélgetés után odalépett hozzám és felhúzta a szoknyámat, majd erőszakosan a lábam közé hatolt a kezeivel. Felálltam, dulakodtunk és azonnal elrohantam - mesélte a nő.

Az ottani hatóságok egy tucat hasonló esetet regisztráltak, és mindegyiket az őrült cégvezető számlájára írják. A férfit bíróság elé állították . Ezután csak reménykedhet abban, hogy a 2008-2009-es Béke Világindex szerint a világ második legbékésebb államának titulált Dániában kevésbé szigorú büntetést kap.