Turistakedvezmények belföldön

2019-01-18 14:04:00 Kail

hírkép

Január 15. és február 28. közt a „Helló Tél!” kampány keretében több mint 150 szálláshely, fürdő, étterem és más turisztikai attrakció várja speciális ajánlatokkal és kedvezményekkel a belföldi utazókat – áll az MTÜ közleményében.



A Magyar Turisztikai Ügynökség célja bemutatni, hogy Magyarország minden évszakban, így télen is számos látnivalót, felfedezésre váró tájat kínál a belföldi utazók számára. Az MTÜ együttműködik azon szálláshelyekkel, fürdőkkel, éttermekkel és más turisztikai attrakciókkal, amelyek most kifejezetten a téli időszakra koncentrálva készítettek különleges ajánlatokat a hazai úti célokat választóknak.

Az ajánlatokat az MTÜ a belföldi utazást népszerűsítő weboldalán, a hellomagyaroszag.hu-n gyűjtötte össze, ahol a látogatók részletes tájékoztatást kaphatnak a kedvezményt nyújtó szálláshelyek, fürdők, éttermek és más turisztikai attrakciók köréről, illetve az általuk biztosított egyedi kedvezményekről.

A magyar utazók folyamatosan töltik fel a weboldalra a számukra kedves helyeket, ajánlanak kevésbé ismert, ám vonzó látnivalókat, így a tavaly ősszel megújult weboldalon a térkép alapú élménymegosztó információs tér minden nap újdonságokkal szolgál a látogatóknak. A hétköznapi emberek által ajánlott helyek és élmények mellett ismert közéleti személyiségek is hozzájárultak a belföldi utazás népszerűsítéséhez.

A www.hellomagyarorszag.hu oldalon a térképen elérhető tartalmakon túl bővebb leírások is olvashatóakaz egyes hazai desztinációk látnivalóiról, legyen szó kulturális, aktív, természeti, gasztronómiai vagy gyógyturisztikai élménylehetőségekről – írja közleményében az MTÜ.