Vallott Amerika legnagyobb sorozatgyilkosa

2018-11-25 11:05:00 Kail

hírkép

A döglött akták ügycsoport egyik nyomozója kiderítette: egy kaliforniai börtönben üldögélő elítélt bűnös Texas államban is bűnös egy gyilkosságban. A 78 éves Samuel Little-t átszállították egy börtönbe Dallas városának közelébe. Ott vallani kezdett...



2014-ben ítélték háromszoros életfogytiglanra Kaliforniában három nő meggyilkolása miatt. Texasi vallomásaiból kiderült: 90 nő meggyilkolása terheli a lelkiismeretét! Legalábbis ennyit vallott be eddig a 78 éves sorozatgyilkos, akinek a napjai meg vannak számlálva.

Kerekesszékben közlekedik a kolosszus, aki súlyosan beteg. A halál közelsége őszinteségre késztette. A nyomozó csak egy gyilkosságot akart a nyakába varrni Texasban a DNS-e alapján, de a sorozatgyilkos elkezdett vallani. A 90 gyilkosság rekord ezen a téren az Egyesült Államokban, ahol most természetesen ellenőrzik a sorozatgyilkos vallomását, hiszen Samuel Little a börtönben agyilag is leépült. Pedig korábban sem dicsekedhetett szellemi képességeivel a most 78 éves kolosszus, az USA történetének állítólag legnagyobb sorozatgyilkosa.