A koronájával fizetett a lazaságért

2018-11-17 10:04:00 Ujvári

hírkép

Rögtön megválasztása után pikáns meztelen képek szivárogtak ki Zimbabwe 2015-ös szépéről. Már az eredményhirdetés sem volt éppen zökkenőmentes, a közösségi oldalakon sokan felszisszentek, mondván: az afrikai országnak még soha nem volt ilyen "ronda" szépségkirálynője.



Néhány nappal később aztán olyan képek kerültek ki az akkor 25 éves Emily Kachotéról, amelyeken a modell pucéran és piásan látható. A felvételeket az egyik volt fiúbarátja készítette és osztotta meg a Whatsapp-on. A következmény a szépségkirálynői cím visszavonása volt. Emily azóta pénzügyi tanácsadóként keresi a kenyerét és könyvet is írt a történtekről.

Zimbabwéban egyébként nem ez volt az első eset, hogy meztelen képek kerültek elő szépségkirálynőkről. Egy évvel korábban hasonló körülmények miatt fosztották meg címétől Thabsio Phirit, miután róla is szexképek jelentek meg az interneten. A Miss World Zimbabwe bizottsága szerint nem kizárt, hogy a lányokat egy banda szándékosan próbálta lejáratni, ezért feljelentést is tettek ismeretlen tettesek ellen.