Nyaraljon ott, ahol nem gond a kakaófolt

2018-07-05 16:14:00 Kail

hírkép

Immár hat esztendeje, hogy a négycsillagos Oxigén Hotel Superior Family & Spa gyermek- és bababarát wellness hotel megnyitotta kapuit vendégei előtt az egri borvidék szívében, az ország egyik legtisztább levegőjű településén, a varázslatos Noszvajon.



Így aztán hat esztendeje gyermekkacaj tölti meg a szállodát, animátorok színesítik a lurkók napjait,  Páfrány, a hotel barátságos dinoszaurusza pedig a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel és szerez örömet kicsiknek és nagyobbaknak.

A négyhektáros park fái között megbújó, egyedi kialakítású, az angol vidéki kúria hangulatát idéző elegáns szálloda pillanatok alatt vált a legnépszerűbb hotelek egyikévé. Ismertségét talán nem első sorban különleges stílusú wellness birodalmának, a nyugalom szigetét idéző ZEN kertjének, vagy a természet kincseivel kiválóan harmonizáló szobáinak köszönhette. Sokkal inkább annak, hogy Magyarországon az elsők között vált bababarát szállodaként méltán népszerűvé a gyerkőcök, szülők, és nagyszülők körében - méghozzá nem is akárhogy!

Az, hogy az Oxigén Hotel Superior Family & Spa ízig-vérig gyermekbarát wellness hotel, nem légből kapott, elcsépelt kifejezés. Itt valódi öröm a hangos gyerekzsivaj, nem jelent gondot a terítőre csöppent kakaó, mindehhez változatos, állandó és hetente megújuló fejlesztő, kreatív, szórakoztató programokkal várják a gyermekeket.

Persze nem érik be ennyivel. Nemcsak jól ismerik, de szem előtt is tartják a különböző korú gyerekek és szüleik igényeit. Ezt bizonyítják a szállodában elérhető, kiemelkedő felszereltséggel rendelkező baba-mama szobák, ahol az édesanyák a nap 24 órájában tölthetnek néhány nyugodt percet a kicsikkel. Vagy a gyermekbarát wellness birodalom, a számtalan játék, a végeláthatatlan mókára csábító kültéri programlehetőségek, a strandröplabda pálya, az óriás sakk, a játszótér, a Páfrány Activity Park.

Ha lehet tovább fokozni egy hamisítatlan családi nyaralást, akkor az Oxigén Hotel







Superior Family & Spában pontosan tudják, hogyan. Nem csak gyermekekre, de az őket kísérő szülők kikapcsolódására is gondolnak. A szabadtéri lehetőségek, így a kertben található meditációs pontok vagy a környéken elérhető túrázási lehetőségek mellett wellness szolgáltatások egész sora biztosítja a szülők gondtalan pihenését a kozmetikai kezelésektől egészen a szaunaprogramokig.

Hat év után, a nyári vakáció idejére elérkezett az idő, hogy az Oxigén Hotel







Superior Family & Spa egy sor új lehetőséggel biztosítson még több felejthetetlen élményt apró vendégei számára.

A fejlesztések keretében a játszóház 35 négyzetméterrel bővül. A kicsik végre megismerhetik a helyet, ahová Páfrány a sok-sok móka után nyugovóra tér, a játszóház területén ugyanis Páfrány barlangja is helyet kapott, így ő végre személyesen is fogadhatja látogatóit.

Az eddig kizárólag a kerten keresztül megközelíthető Tini-barlangot ezentúl fedett közlekedő folyosó köti össze a főépülettel. Hogy a kicsiknek rendezett foglalkozásokon a szülők is elidőzhessenek, a játszóház egy része bárhelyiséggel egészül ki.

Hogyan lehetne egy bababarát wellness szálloda még bababarátabb? Vízi játékokkal és fürdőmedencékkel bővülő wellness birodalommal. A családi nyaralást a gyerkőcök számára hamarosan egy 8 méter hosszú, S kanyart leíró csúszda teszi igazán feledhetetlenné. A bővítést követően a gyermek wellness és a játszóház mintegy 300 négyzetméteren várja kis vendégeit.

Az Oxigén Hotel







Superior Family & Spa gyermek- és bababarát szálloda valóban a családi pihenés szakértője. IDE kattintva válogathatunk a kedvezményes ajánlatok közül, az ALÁBBI linken pedig közvetlenül a szálloda munkatársaival is felvehetjük a kapcsolatot. Hab a tortán, hogy a családi vakáció alatt a szállás minden 10 év aluli gyermek számára ingyenes.