Rekorddöntögetés Bangkokban

2018-06-24 08:40:00 Kail

hírkép

A világ vezető élelmiszeripari kiállításszervező cége, a Koelnmesse közreműködésével újabb rekordot döntött a Távol-Kelet legnagyobb élelmiszeripari kiállítása, a bangkoki THAIFEX.



Az idei rendezvényen 11 óriási csarnokban, teljes teltházzal, több mint 2500 kiállítóval várták a látogatókat, akik meg is háláltak minden erőfeszítést: 150 országból 62 ezer szakmabeli résztvevőt regisztráltak a rendezők. Az eseményen a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ, a HTCC számos kétoldalú kereskedelmi kapcsolat kiépítését indította útjára.

„A World Economic Forum előrejelzése szerint 2020-ra az ASEAN országok közössége a világ 5. legnagyobb gazdasága lesz, 2025-re pedig kulcsfontosságú fogyasztói piaccá válik. Aki ebből a hihetetlenül gyors ütemű fejlődésből ki akarja venni a részét, annak már most előre kell tekintenie, s érdemes megvetnie a lábát ebben a régióban. A HTCC kiterjedt délkelet-ázsiai kapcsolatainak köszönhetően hathatós segítséget tud nyújtani mindazon magyar cégeknek, akik élelmiszeripari termékeikkel ki szeretnének kerülni a világnak erre a meghatározó piacára” – nyilatkozta Urai Sándor, a HTCC thaiföldi képviseletének vezetője.