A zene mellé életérzés is jár csütörtökön

2018-05-16 14:08:00 Kail

hírkép

Ha május, akkor Postmoden Jukebox. Nem volt ez másképp tavaly és tavalyelőtt sem. Holnap, vagyis 17-én csütörtökön megint Budapesten koncertezik a világhírű Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox.



A magyar rajongok örömére új európai turnéján is ellátogat hazánkba a világhírű Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox. A nagyszabású koncert este 8 órától lesz élvezhető a Papp László Budapest Sportarénában, csütörtökön.

A profi formáció kiváló a szuper hangulatteremtésben, minden egyes daluk igazi ínyencség a közönség számára. A koncert igazi pikantériája azonban az előadok egyéniségében van: mindannyian más módon varázsolják el a rajongókat, ami közös bennük, az a gyönyörű hang.

A csapat YouTube-videói vírusként terjednek az interneten, rendszeresen milliós nézettségre tesznek szert. Így például a Miley Cyrus által énekelt We Can’t Stop is, melyet doo-wop stílusban dolgoztak fel, vagy a Creep, melyet a People magazin 2015 egyik legjobb feldolgozásának nevezett. Ezt több mint 37 millióan látták. A többszörös Grammy-díjas Lorde énekes kedvence a Royals, melyet több mint 21 millióan hallgattak meg.

A koncert alatt megszűnik a valóság, és valóságos történelmi zenei utazásnak lehetünk tanúi, mely az 1920-as évek amerikai muzsika világába repíti a közönségét. A rajongók ezúttal limitált példányszámban kétféle VIP-jegycsomagból is választhatnak, hogy még közelebbről megismerhessék az előadókat. Jegyek és VIP jegyek kaphatók a jegy.hu-n és az Interticket, valamint az Eventim országos jegyirodai hálózatában.